TKK inviterer til 40 års jubileumsfest

Tilgang til festen krever betalt påmelding vis Vipps! Mer info nedenfor! Frist for påmelding: søndag 22. oktober

Tromsø klatreklubb ble stiftet en høstdag for 40 år siden, og dette skal feires! Vi ønsker dermed alle nye og gamle medlemmer velkommen til storslagen feiring av klubben 28. oktober 2017! 

Festen holdes i kantina på Fløyahallen den 28. oktober fra kl. 19.00. Man må melde seg på festen på forhånd via innbetaling på Vipps (mer info nedenfor); billett koster 250 kr for medlemmer og 350 kr for ikke-medlemmer. Servering av mat, kaffe og kaker inngår i billettprisen, og vi vil også selge øl, vin og alkoholfri drikke. I programmet inngår underholding, musikk, noen utvalgte taler, og den nå tradisjonelle limbokonkurransen! I tillegg blir det arrangert lav-terskels buldrekonkurranse i hallen før festen (mer info i egen post). 

Dette kommer til å bli tiårets feiring, og vi håper derfor at alle nye og gamle medlemmer og venner av klubben tar på seg danseskoa og gjør seg klar for en kveld med hæla i taket og knærne i gulvet! Ta gjerne med en venn, og husk å si i fra til alle som kanskje en gang har vært aktive i klubben, men som nå har lagt klatreskoa på hylla! 

PÅMELDING: Man må ha kjøpt billett for å komme inn på festen, vi selger ikke billetter i døra. Foretrukken betalingsmåte er å kjøpe billett via Vipps! Last ned appen, søk opp Tromsø Klatreklubb under “Betal”. Trykk på Tromsø Klatreklubb og deretter “Jubileumsfest 2017”. Her kan du velge billett for medlem eller ikke medlem. I meldingen må du legge ved navn på de du kjøper billetter til, samt eventuelle allergier. 

Om du ikke har mulighet til å betale med Vipps så kan du betale inn 250 kr (medlem)/ 350 kr (ikke-medlem) til TKKs bankkonto: 1503 47 41384. Merk innbetalingen med navn og "Jubileumsfest". Til festen må du ta med kvittering/bevis på innbetaling. 
For spørsmål om påmelding eller andre ting, send gjerne en e-post til bhb.nesheim@gmail.com

Vi åpner dørene for gamle venner av klubben, men gå gjerne inn på minidrett.no og kjøp deg et medlemskap i klubben! 

Sted: Fløyahallen (rett ved siden av klatrehallen) 
Tid: 28. oktober fra kl. 19:00. 
Pris: 250 kr medlem / 350 kr ikke-medlem 
Vi selger øl, vin og alkoholfri drikke under festen. Det er ikke tillatt å ta med egen alkoholholdig drikke.

 
Til slutt: Hvis du har fine bilder fra klatring i Tromsø og omeng, send de gjerne inn til tkkbilder@gmail.com! De vil bli vist på et bildeshow under festen. Hvis du har lyst til å hjelpe til ved å f.eks. bake en kake eller rydde på søndag, så send mail til bhb.nesheim@gmail.com
 
Hilsen Festkomiteen

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer