Om klubben

Tromsø klatreklubb
Dramsvegen 190
9010 Tromsø
E-post: styret.tkk@gmail.com
E-post økonomi: okonomi.tkk@gmail.com
E-post kurs: kurs.tkk@gmail.com
Organisasjonsnummer: 979441738
Bankkonto: 1503.47.41384 (DNB)
For international transactions: IBAN NO03 1503 4741 384, BIC DNBANOKKXXX

Tromsø klatreklubb oppsto 18. oktober 1977, og har siden den gang gjort sitt beste for å "drive informasjon om klatresport og skape kontakt mellom klatreinteresserte, virke for deres interesser, samt fremme en klatresport med vekt på sikkerhet og vern om fjellmiljøet". TKK er medlem av Norges klatreforbund og har over 700 medlemmer.

Den viktigste aktiviteten er alle klatreturene vi gir oss ut på - som regel to og to i et tau; av og til mer sosialt anlagt. Veivalget er det bare fantasien som begrenser - men førstevalgene er kanskje Kvaløygranitten sommerstid og Lyngen vinterstid.

Klubben eier og driver Hollenderhytta og klatreveggen i Tromsø Tennis-, squash- og klatresenter. Klatreveggen er åsted for et utall aktiviteter og konkurranser, for alle aldersgrupper og ferdigheter. Klatrekurs holdes i sesongene.

Klubben har regelmessige klubbkvelder, som regel en gang i måneden om høsten og våren. De fleste møtene er uformelle, der medlemmene viser lysbilder, diskuterer og prater fjell. Av og til - når vi har noe spesielt interessant å by på - har vi også litt større, åpne møter.

Tromsø klatreklubb arrangerer 2 - 3 årlige klatresamlinger , som gir nye medlemmer anledning til å bli kjent med andre klatrere og de beste klatreområdene. Temakurs holdes etter behov (grunnkurs, inne til ute, kilekurs, kameratredning, isklatring, teknisk klatring, intruktørkurs etc.). Av andre tilbydere av forskjellige utendørs klatrekurs kan vi anbefale Tromsø Fjellsport i Tromsø og Nordnorsk klatreskole i Henningsvær/Narvik.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer