Styremøte 31.10.05

Tilstede: Kari, Jostein, Jørgen, Iver, Øystein, Berit
Referent: Jørgen

1. Kurs

Ole Andreas Jenssen som har ansvaret for gjennomføring av kursvirksomheten kunne opplyse at 38 personer hittil denne høsten hadde gjennomført 4t-kurs i tennishallen. Email-påmelding fungerer bra. Trengs noe oppdatering og utfylling av nettsidene. Ole fikser dette.

Videre ble det diskutert om kurset bør utvides til 9 timer. 4 timer er noe kort for å få den nødvendige trening ift sikringsarbeid og leding. Sikkerhetsproblem og vanskelig ift brattkort-prøven. Ikke problem å få instruktører dersom lønna blir bedre. Styret tar stilling til evt utvidelse og opplegg før neste kurssesong. Ole var innstilt på å være kursansvarlig også til våren.

2. Konkurranser.

TKK skal i januar arrangere en konkurranse i Polar-cupen. Av hensyn til den unge, fremadstormende generasjon vil det bli arrangert konkurranse på led i tillegg til en mer uformell konkurranseform. Iver informerer Narvik klatreklubb.

3. Årsfest.

Den gamle tradisjonen med årsfest tas opp igjen. 10. desember blir det årsfest på Løkta. Styret ønsker at dette skal bli en hyggelig og rimelig begivenhet og bevilger kr. 4.500,- til dette formål. Annette med venner har kontrollen på opplegget.

4. Manglende betaling fra tennisklubben av inntekter i tennishallen.

Klubben har ikke fått overført inntektene fra halldrifta fra tennisklubben siden mai. Kari skriver til tennisklubben om dette.

5. Klatreanlegglobbyering.

I forbindelse med de kommunale planene om badeanlegg ++ er det viktig at klubben er på banen for å selge inn ideen om et større anlegg i Tromsø. Eks-styremedlem Ole Morten Olsen har styrets velsignelse til jobbe med dette.

6. Diverse i hallen.

Klubben trenger to nye juniortrenere når CB flytter. Det arbeides med saken. Jostein overtar kanskje litt av CB`s rolle. Berit har vært på et fargerikt fremstøt ift økt oppslutning om innvandrerklatringa. Det har vært litt kollisjoner mellom handikap-klatringa og andre grupper på torsdager. Styret presiserer at det skal være åpent for andre klatrere under handikap-klatringa.

I resepsjonen etterlyses det info om Brattkort. Jostein har ordnet info. Lite sko i str. 38-40 og seler i str. xs og xl. Iver fikser dette. I tillegg bør det tapes fargekoder på seler ift størrelser. Iver fikser dette også med hjelp fra Jørgen.

Jostein fikser prøveopplegg med t-skjorter for vakter/instruktører i gult med svart skrift. 20 eks i første omgang.

Tromsø den 06.10.05

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer