Styremøte 14.08.03

Til stede: Berit, Lars, Ole Morten, Jan Erik

Sak 1, orienteringer:

  1. Storby Tromsø: Vi fikk tildelt mer midler enn i fjor, kr. 55.000. Halvparten får vi nå, resten kommer når aktivitetsrapport er innsendt. Vi har deltatt i ett prosjektmøte siden forrige styremøte. Vår plikt er å gi gratis klatring til uorganisert ungdom, og vi har nå forpliktet oss til to slike kvelder i uka. Fra før har vi brukt tirsdagen, og vi satser nå på torsdager kl. 16-18 i tillegg. Vi skal også gi klatring til en gruppe ungdom med adferdsvansker en gang i uka i en måned. Berit undersøker mulige instruktører. Til dette får vi ekstra midler. Det skal arrangeres et prosjektseminar i Ura 20. september der tanken er å samle alle samarbeidspartnere i Storby Tromsø. I tillegg til Berit og Håvard satser vi på å stille to til fra klubben.
  2. Tilskudd fra fylkesmannen: Vi får kr. 5000 for å gi klatretilbud til uorganisert ungdom. Rapport må innleveres innen 20. januar 2004.
  3. Økonomi: Klubben har bedre økonomi enn på lenge, og vi har solid pluss på konto etter sommeren og vi har fortsatt noe utestående. Det er kjøpt inn en del nye tak til hallen. Vi er omsider tildelt tippemidler, totalt 680.000. 239.000 av disse overføres når regnskapsrapport er innlevert, resten kommer neste år.
  4. Klatrekortet: Vi har utstedt 130 kort, men vi venter med å innføre dette obligatorisk til sivilarbeideren er på plass.

Sak 2, sivilarbeider:

Iver Martens er godkjent som sivilarbeider for klubben. Planen var at han skulle begynne snart, men dette har blitt utsatt til ca. november. Utadrettet arbeid mot skoler etc. blir utsatt til han er på plass.

Sak 3, kursprogram og medlemsmøter:

Vi starter opp med nye kurs mandag 8. september og kjører til sammen åtte kurs de påfølgende mandagene. Stein Tronstad tar seg av påmelding. Jan Erik m.fl. prøver å skaffe instruktører.
Vi satser på to medlemsmøter i høst. Det første i nest siste uka av september med lokalt tema (bilder/film?). Lars skaffer lokale, Jan Erik finner noen til å stå for innholdet. Neste medlemsmøte blir i november, etter juniornordisk.

Sak 4, juniorklatring:

Vi starter opp førstkommende onsdag, 20.8. Håvard tar ansvar for yngre junior/nybegynnere. Vi forsøker å finne trenere til eldre juniorer/satsningsgruppa. Bl.a. kan Lars ta noe.

Sak 5, nordisk mesterskap for junior:

Vi sender positivt svar til forbundet om å arrangere Nordisk for junior 8-9 eller 15-16 november. Dette er et stort arrangement, og vi må sannsynligvis samarbeide med Kraft.

Sak 6, alternativ trening for andre klubber:

Vi har blitt kontaktet av Skiklubben og Svømmeklubben, som ønsker å drive klatring som alternativ trening i høst. Svømmeklubben vil trene enten fredag kveld eller lørdag/søndag formiddag. De er en gruppe på 14, alder 16-30 år. Vi gir dem kurs (klatrekort) samt at vi stiller med en instruktør hver gang. Skiklubben har ikke fastsatt tidspunkt ennå, men vi prøver å ha en generell politikk på at alle eksterne grupper skal være ferdig til kl. 18.

Sak 7, familieklatring:

Vi starter opp 6. september. Det er en tung jobb å organisere dette, og vi har foreløpig ikke funnet noen til å ta dette ansvaret.

Sak 8, klatrefører:

Mårten Blixt gjør en kjempejobb med å samle førere fra Kvaløya på egen nettside. Planen er å opprette et eget nettdomene og etter hvert gi ut føreren i papirform. Det er en naturlig oppgave for klubben å støtte dette arbeidet.

Sak 9, hytta:

Det ble gjennomført dugnad på hytta tidlig i sommer, men det gjenstår fortsatt en del arbeid. Bl.a. må pipa fikses, det trengs en skikkelig bøtteballett og vinduer må males. Vi prøver å arrangere en dugnad i høst.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer