Buldresamling i Russvika 20.-21. september 2008

Harstad Klatreklubb inviterer til buldresamling i Russvika. Det blir mye buldring og sosialt samvær på kvelden. Klubben stiller med lavvo, grill til allmenn bruk og en betabank eller to for de som trenger tips for å sende prosjektet sitt.

På Russvika finner du bjørkeskog preppet med store steiner med hundrevis av ruter. 70 av rutene er pusset. Brattheten varierer mye – noen er alltid tørre og du finner alle vanskelighedsgrader. Det er noe for enhver smak. Dessuten er det tusenvis av urørte buldre som kan pusses opp hvis du gjerne vil ha navn på. De kommer i føreren. På youtube finner du en lille smaksprøve på buldringen i Russvika.
http://www.youtube.com/watch?v=NhCF0dmY_UU

Teltplassen plasserer vi på den kritthvite strand med krystallklart vann. Dermed ligger teltleiren bare 5 min fra buldrene og rett ved enden av en stille grusvei. Så anmarsj og teltplass er ingen mas. Teltplassen har til og med egen tørrkloset.

Der er ingen påmelding så det er bare at pakke crasjpad, kalk, dine ynglingssko og en børste eller to. Lurer du på hvordan du kommer dit så finn føreren på Harstad Klatreklubb sin hjemmeside www.harstad-klatreklubb.no. Ved spørsmål eller samordning av transport fra Harstad kan du ringe Ellinore Vipond på 99786582.

Vel møtt

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer