Fontainebleau

I påskeferien gikk turen til Fontainebleau. Flyet mitt landet på Charles de Gaulle og vi leide bil for å kjøre til Font. Fant ut at det hadde vært bedre å fly til Orly siden det ligger mye nærmere Font enn CDG. Vi overnattet på en ”gite” i Recloses, noe som fungerte veldig bra. En egen leilighet med et skikkelig kjøkken, bad og dusj. Dessverre var det mye regn i Font denne påskeferien og det ble mange halve klatredager på delvis fuktig stein. Heldigvis ble det vanligvis ganske tørt utpå kveldene.

I løpet av påsken fikk jeg besøkt L’Elephant, Bas Cuvier, Cuvier Rempart, Apremont, Cusiniers og Cul du Chien (selv om det ikke ble buldring på sistnevnte på grunn av regn). Dersom noen skal til noen av disse feltene kan jeg gi en guidet tur på 7A problemer. Fikk også prøvd flere 7C og 7C+ problemer på Bas Cuvier, Rempart og Cusiniers. Likevel var det ikke før siste klatrekvelden på Bas Cuvier at jeg fikk gått noen av disse. Jeg var supergira og fikk gått La Balance 7C+, Carnage assis 7C og Áerosol 7B+ (den siste ble gått flash). Blodet sprutet fra flere fingertupper og selv om jeg ville prøve mer kom dessverre mørket alt for fort.

Traff ikke DJ Calva i Font selv om han var der nede, men dere kan lese bloggen hans på http://djcalva.blogspot.com.

Har ingen bilder av meg selv fra turen, men jeg tok noen få av blant annet Magnus Midtbø og Tomas Tobiasen som jeg var på tur med (jeg var mer gira på å buldre enn å ta bilder). Her prøver de å toppe ut bulderet ” Le tailleur de mensonges” 7C+, som Magnus gikk.

MagnusMagnusTomasTomas

Eirik B. Olsen

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer