Nye hjemmesider

Velkommen til TKKs nye hjemmesider!

Vi har byttet både adresse, system og ham, og halve hensikten er å gjøre det lettere for enhver å dele historier, bilder og inntrykk med oss andre. Åpen post er blitt oppgradert, og turboka har gjenoppstått - nå med mulighet for å legge inn egne bilder. For å bidra med turrapporter og bilder må du registrere deg, det samme gjelder for å poste meldinger på Åpen post. Velg "Lag innhold" i venstremargen for å legge inn tekst og bilder.

Informasjon om arrangementer og andre nyheter vil vi fortsatt publisere på forsida, og i tillegg vil kalenderen øverst til høyre avsløre kommende begivenheter. Dato i fet type viser at noe skjer. Klikk på datoen for å se hva! Resten kan du lete deg fram til selv: Klikk, let, eksperimenter og gjør deg kjent på sidene!

Det er Ola K Storås som har tilrettelagt den tekniske løsningen for oss; jeg har lempet over innhold, og Margrete og resten av styret overtar som redaktører. Selv takker jeg av, går over i retrettstilling som gammel hund, og feirer med dette avslutningen av 21 sammenhengende år med ymse verv for Tromsø klatreklubb. Lykke til videre!

Hilsen Stein

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer