Treningsgrupper

Klatregruppen er et tilbud til alle som ønsker flere å klatre med, og som kan tenke seg å være med på et fast, ukentlig opplegg. For å være med må du være medlem i klatreklubben, og du må ha Bratt kort. Gruppen er selvgående, det vil i utgangspunktet ikke være instruktør til stede.

Gruppen er opprettet som en treningsgruppe på Bratte Sider (http://brattesider.no), og det er fint om du melder deg inn der. Dette er gratis. Gruppen vår heter "Tromsø" og du finner den på denne siden: http://www.brattesider.no/index.php?option=com_groups&Itemid=223. For å bli medlem logger du inn på Bratte Sider, og melder deg inn i ved å velge symbolet for "Meld meg inn" på gruppen "Tromsø". Gruppeleder vil godkjenne deg som medlem, du vil få tilgang til diskusjonsforum, og kan se hvilke klatreøkter gruppen har avtalt.

For tiden har vi faste økter i Tennishallen, tirsdager kl 19-21 og torsdager kl 20-22. Disse faste øktene organiseres ikke gjennom Bratte Sider, men du kan bruke Bratte Sider til å kontakte andre klatrere, avtale klatreøkter inne og ute, og delta i diskusjonsforum med mer. Det er 2500 personer registrert på Bratte Sider, og sidene har mye nyttig informasjon om klatring i Norge.

Ta kontakt med Bjørn Hjelle (bjornhjelle@yahoo.com) om du har spørsmål.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer