Sportsklatresamling i Ersfjorden 2009

13.06.2009 10:00
14.06.2009 16:00
I år blir Tromsø klatreklubb å gjenta suksessene fra tidligere år og nok en gang avholde sportsklatresamling i Ersfjorden i midten av juni. I år blir samlingen lagt til helgen 13. og 14. juni den helgen i juni vi håper værgudene er mest velvillige.

 

 

Offisielt starter samlingen på morgenen klokken 10.00 den 13. juni, selv om de mest hardbarkede sikkert har holdt på siden februar. Det kommer til å bli hengt opp på flere klassikere slik at du kan støte på uten å være redd for å måtte slite med å få ned slyngene dine etterpå.

Listen over ruter det blir hengt opp slynger på finer du på åpen post forum: ”Slynger på samling i Ersfjorden 09”. Følg linken:

www.tromsoklatring.no/content/slynger-p%C3%A5-ruter-under-sportsklatresamling-2009
Denne listen er på ingen måte absolutt helt ennå, så det er bare å komme med forslag så ser vi hva vi får til.

Siden i høst har også buldringen vært på frammarsj i den kjære ura vår. Venuspassasjen står ikke lengre alene og i hvert fall 4-5 nye bulder er pusset frem. For de som har høydeskrekk, liker å buldre eller som bare har dårlig pump (og ikke vil innrømme det) anbefales det å ta med crashpad. Ura har stort buldrepotensiale og pussing av nye bulder mottas med takk.

Det blir også lagt opp til overnatting fra lørdag til søndag der klatreklubben stiller med lavvo. Grilling blir det også lørdagskvelden, med musikk og godt humør. Vel møtt :-)

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer