NM 2008 Gjøvik

Fire klatrere fra TKK deltok på årets NM i Gjøvik. Eirik fikk en 4. plass i herrer senior, Niko og Ingunn en 5. plass og Brage en 15. plass i juniorklassene.

Seniorklassene klatret lørdag, og juniorene klatret søndag. I kvaliken toppet Eirik begge rutene uten problemer. I finalen klatret han overbevisende helt til han glemte et av de siste klippene på ruta. Han falt av når han prøvde å komme seg tilbake i en posisjon hvor det var mulig å klippe fra. Til tross for dette ble han nummer 4, 2-3 tak bak andreplassen.

På sønnag toppet Niko begge kvalikrutene greit. Ingunn lå på en 3. plass etter kvaliken i sin klasse. Brage toppet sin første kvalik, men falt av på et litt tricky flytt etter andre klippet i sin kvalik nummer to.

Niko og Ingunn var dermed klar for finaler senere på dagen. Niko klatret veldig bra i finalen, og falt av i øvre halvdel av finaleruta. Det holdt til en 5. plass. Ingunn klatret veldig bra, helt til hun gjorde en liten feil som gjorde at hun falt av på et forholdsvis enkelt flytt. Det ble dermed 5. plass på henne også.

Alt i alt en god innsats av TKK klatrene, selv om flere av dem ikke hadde full klaff.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer