Juniorgrupper

Juniorgrupper

Klatreklubben har flere klatregrupper for juniorer, både for de som er helt nybegynnere og konkurransesatsende. Under vises en oversikt over disse gruppene med praktisk informasjon og hva som er fokus for hver enkelt klatregruppe. 

Toppgruppe 1 og 2

Toppgruppa er en klatregruppe for barn og ungdom. Fokuset er å lære seg å klatre sikkert i veggen, mestre nye bevegelser og det sosiale i gruppen. Dette er vår nybegynnergruppe der du lærer alt du trenger for å kunne klatre på egen hånd.
 
Treningstid:
Tirsdager: topp2: kl 19.00-20.30
Torsdager: topp1: kl 15.30–17.00
Deltagere: Opptil 12 per gruppe.
Målgruppe: Nybegynnere.
Aldersgruppe: Ca 10–13 år.
Krav: Lyst til å lære å klatre!
 
Trenere topp1: Ingrid Nilssen og Oda Kristin Espe
Trenere topp2: Anna Bjørn og Madelene Langhaug
Epost: topp1.tkk@gmail.com og topp2.tkk@gmail.com
 
Påmelding til toppgruppene gjøres elektronisk ved å klikke seg inn på denne linken: https://goo.gl/forms/8QfK1W5wcRdU6HXu1 og fylle ut skjemaet. Ved fulle grupper vil påmeldingen automatisk føre til at man blir satt på venteliste. Vær oppmerksom på at det for tiden er lange ventelister (ligger på rundt 80stk) og at neste mulighet for inntak er ved årsskifte.

Ledgruppe 1 

Ledgruppene er treningsgrupper for ungdom. Fokuset er å lære seg å klatre effektivt i veggen, mestre nye klatreteknikker og det sosiale i gruppen. For at trenerne skal kunne få til dette på en tilfredsstillende måte for alle deltakerne, stilles det derfor noen krav til de som ønsker å delta på disse gruppene.

Treningstid gruppe 1: Foreløpig ingen gruppe
Treningstid gruppe 2: Torsdager kl 17.00–19.00
Deltagere: Opptil 10–12.
Målgruppe: Aktivt klatrende ungdom.
Aldersgruppe: 13–18 år.
Krav: Brattkort eller ha tilstrekkelig klatreerfaring og -ferdigheter til å lære seg å lede, samt bør delta på våre lokale klatrekonkurranser.
 
Trenere gruppe 1: Foreløpig ingen gruppe
Epost gruppe 1: led1.tkk@gmail.com
 
Trenere gruppe 2: Ingrid Nilssen og Thomas Johansen
Epost gruppe 2: led2.tkk@gmail.com
 

TET-gruppen

TET-gruppen er en treningsgruppe for ungdom. Fokuset blir å ligge på å lære seg å klatre effektivt i veggen, mestre nye taktiske elementer, avansert klatreteknikk og det sosiale i gruppen. For at vi trenere skal kunne gjøre dette tilfredsstillende for alle deltagerne stilles det noen krav til de som ønsker å starte. 

Treningstid: Mandager, 16.00 til 18.00 ganger i uken på ettermiddagen etter det som passer for gruppens deltagere, fortrinnsvis mandag, onsdag eller fredag.
Deltagere: Opptil 10
Målgruppe: Treningsgruppe for ungdom
Aldersgruppe: Ca 15-19 år
Krav: Ha brattkort, klatre jevnlig på led, delta på Polarcup og evt. nasjonale konkurranser etter høyt nok nivå :-)
 
Kontaktperson: Antonio Zerpa
Epost: tet.tkk@gmail.com
 
 
 
 

Generell informasjon
Ønsker du å begynne på en av våre juniorgrupper? Send en epost til gruppa eller ta kontakt med gruppetrener. For påmelding til Topp1 eller Topp2 er påmeldingen via google skjema (link i gruppeinformasjon)

Medlemskap
For å delta på treningsgruppene våre må man være medlem i Tromsø klatreklubb. For barn og ungdom under 20 år koster medlemsskapet kr 100,- per år. Innmelding gjøres av foresatt via minidrett.no

Treningsavgift
Klatreklubben tar en treningsavgift på kr 1100,- per semester for deltagerne på våre juniorgupper. Treningsavgift inkluderer leie av utstyr ved behov på organisert treningstidspunkt. Prisen inkluderer halvårskort for mulighet til å trene andre dager. 
 
Betaling
Faktura for treningsavgift vil bli utsendt på epost i starten av hvert semester. 
 

God klatring!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer