Familieklatring/Barneklatring

 

Tromsø Klatreklubb (TKK) har familieklatring på lørdager, fra kl 11 til kl 13. Barna klatrer og foreldrene sikrer sine egne barn. TKK stiller med instruktører og nødvendig opplæring vil bli gitt.

Si i resepsjonen at dere skal på familieklatring. Inngangsbilletten dekker leie av utstyr, og instruktørene i hallen vil hjelpe dere med å komme igang. Om foreldrene selv ønsker å klatre så anbefales det å delta på ett av klatrekursene til Tromsø Klatreklubb. Alle, også medlemmer og personer med sesongkort, må betale inngang for å delta på familieklatringen.

Når det er familieklatring er tauhallen og buldrerommet i andre etasje prioritert for barn. Dette er et kjempetilbud for at barna skal få prøve klatring, og de aller fleste storkoser seg i veggen!

Andre taulag/buldrere kan få tilgang dersom tauhall eller buldrerom ikke er fyllt opp med deltagere på familieklatringen, men må være forberedt på å vike plass for barna som er med på familieklatringen.

Alle som skal klatre/buldre i dette tidsrommet må betale familieklatrepris uavhengig av medlemsstatus og evt sesongkort.

Prisene finnes her.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer